استعدادهای برتر کمیته امداد تقدیر شدند/
امیری: فرهنگ کارآفرینی با تلاش استعدادهای برتر و خلاق رونق میگیرد
استعدادهای برتر کمیته امداد امام خمینی با حضور رئیس بنیاد نخبگان لرستان تقدیر شدند
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد نخبگان لرستان، مراسم تقدیر از استعدادهای برتر تحت حمایت کمیته امداد با حضور شیخ پور، مدیرکل کمیته امداد، امیری رئیس بنیاد نخبگان، حجتالاسلام حاتمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای لرستان، حجتالاسلام چراغی رئیس ستاد اقامه نماز، امان الهی مدیرکل ورزش و جوانان، بازگیر معاون آموزشوپرورش برگزار شد.
بالغ بر ۵ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی قرار دارند که از میان آنها ۷۳۰ هزار نفر دانشآموزان و دانشجویان هستند. 3 هزار دانشآموز و دانشجو استعداد برتر تحت پوشش این کمیته قرار دارند که ۵۰۰ نفر دارای شرایط نخبگی در این دوره انتخاب و تجلیل شدند.
حمزه امیری، رئیس بنیاد نخبگان لرستان در این مراسم با تاکید بر نقش جامعه در حفظ و ماندگاری استعدادهای برتر گفت: جامعه مسئولیت بسیار سنگینی در قبال استعدادهای برتر دارد و باید با تغییر اساسی در رویکردها، مهمترین سرمایههایش را بشناسد
رئیس بنیاد نخبگان لرستان، جوانان خلاق و نوآور را صاحبان آینده و تحول استان و کشور دانست و افزود: جوانان خلاق بزرگترین دارایی یعنی آینده را دراختیار دارند، و فضایی تازه برای تحول و تغییرهای سرنوشتآفرین ایجاد میکنند
دکتر امیری خاطرنشان ساخت: اوج فعالیتهای بنیاد نخبگان و مجموعه علمی کشور بسترسازی برای اثرگذاری نخبگان و مستعدین برتر یا نخبه فراهم نمودن شرایط ظهور و بروز فعالیتهای نخبگان است.
در بخش دیگری از این مراسم، جلال شیخ پور مدیرکل کمیته امداد استان لرستان اظهار داشت: از ابتدا لنگر فعالیتهای کمیته امداد بر توانمندسازی بوده و با پرداخت تسهیلات و ارائه امکانات و سایر خدمات این امر محقق شده است
مدیرکل کمیته امداد لرستان گفت: هیچ دستگاهی مانند کمیته امداد نیست که پس از استعداد سنجی برحسب استعداد و علاقه فرد مهارتها را آموزش،و سپس برای ایجاد زمینه اشتغال تسهیلات ارائه دهد.
وی افزود: امروزه توقف در کمیته امداد بهواسطه منابع و امکاناتی که در اختیار عزیزان تحت حمایت گذاشته میشود
خیلی کوتاه شده است و توانمندسازی سرعت گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد لرستان با اشاره به اینکه در بخش تسهیل آموزش خدماتی ارائه میشود خاطرنشان ساخت: بعد از تحصیل در صورت تمایل افراد درزمینه توسعه تخصص رشته تحصیلی تسهیلاتی به آنها داده میشود.
وی با تأکید بر اینکه خط سیر ارائه اشتغال در کمیته امداد اثرگذار و منحصربهفرد است، گفت: در کشور هیچ دستگاهی مانند کمیته امداد نیست که پس از استعداد سنجی برحسب استعداد و علاقه فرد مهارتها را آموزش،و سپس برای ایجاد زمینه اشتغال تسهیلات ارائه دهد.
شیخ پور ادامه داد: بسیاری نخبگان که امروزه پشتوانه فکری، امدادی، اداری و اجتماعی کمیته امداد هستند از افرادی بودهاند که تحت حمایت این نهاد بوده و امروزه مایه افتخار هستند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امید است نخبگان امداد بتوانند علاوه بر فراهم نمودن آینده روشن برای خود، برای اجتماعی که با آنها زندگینامه نیز آیندهای روشن فراهم نمایند.