با تأکید بر لزوم حمایت از رویدادهای رقابتی مسئله محور(طرح شهید بابایی)
نشست هماندیشی نخبگان حوزۀ کشاورزی لرستان برگزار شد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی بنیاد نخبگان لرستان؛ در راستای حمایت از رویدادهای رقابتی مسئله محور در حوزه کشاورزی استان، «نشست هماندیشی نخبگان حوزۀ کشاورزی» با حضور دکتر امیری، رئیس بنیاد نخبگان استان، دکتر حسنی مقدم، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ، معاونت های اجرایی سازمان، معاون پژوهشی، روسای بخش های تحقیقاتی و محققین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد.
در این نشست، حمزه امیری؛ رئیس بنیاد نخبگان لرستان با اشاره به ظرفیت قابل توجه اجتماع نخبگان استان در حوزۀ کشاورزی، بهرهگیری از ظرفیت نیرویانسانی متخصص در راستای بهبود وضعیت کشاورزی استان را امری ضروری دانست.
امیری گفت: بنیاد نخبگان استان از ظرفیت علمی و اجرایی بسیار بالایی برخوردار است و آمادگی دارد با تعامل و همکاری جهاد کشاورزی و تمام دستگاه های علمی اجرایی استان از این ظرفیت ها بیش از پیش استفاده کند.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان با اشاره به آمار مطلوب نخبگان و مستعدان در استان؛ به بهره گیری و جذب دانشجویان مستعد و نخبگان و اعضای هیات علمی در حوزه های علم و فناوری با همکاری جهاد دانشگاهی تاکید کرد.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان افزود: در استان مجموعهای از استعدادهایبرتر در رشتههای مختلف وجود دارد که در صورت شکوفایی میتوانند با حرکت خود توسعه استان را به پیش ببرند؛ این در حالی است که شکوفانشدن این استعدادها به نوعی هدررفت سرمایههای انسانی استان و کشور است.
امیری ادامه داد: متخصصین، زبدگان و خبرگان بسیاری در استان فعال هستند که قابلیت حل مسائل موجود را دارند.
وی ادامه داد: هرچه تعداد این افراد که به اثرگذاری بیبدیل در جامعه رسیدهاند، بیشتر شود، حرکت استان به سمت توسعه نیز با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
رئیس بنیاد نخبگان استان اضافه کرد: مستعدبرتر فردی است که در ابتدای مسیر نخبگی قرار دارد و باید با توانمندکردن استعداد خود ابتدا به سرآمدی و سپس به نخبگی برسد. در واقع، مسیر نخبگی از دانشآموزی آغاز و به اثرگذاری ختم میشود.
امیری تصریح کرد: طرح شهید احمدیروشن یکی از طرحهای بنیاد ملی نخبگان است که با هدف تسهیل مسیر نخبگی در دوره دانشجویی و دانشآموختگی اجرا میشود. در این طرح، افراد تحت آموزشهایی قرار میگیرند که در محیط دانشگاه به آنان ارائه نمیشود.
وی با اشاره به آغاز دوره پنجم طرح شهید احمدی روشن بیان کردند: این طرح در مورد هسته های مسئله محور تشکیل می شود به گونه ای که یک استاد خبره به همراه 15 دانشجوی نخبه و استعداد درخشان در ارتباط با مسائل مختلف استان بعد از تایید شورای راهبری بنیاد ملی نخبگان شروع به کار می کنند و حداکثر بایستی تا 9 ماه خروجی بررسی حل مسئلهمشخص شود.
در ادامه، دکتر حسنی مقدم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان اظهار کرد: لرستان دارای ظرفیت های مناسب وبالقوه ای در زمینه کشاورزی ست که باید با مشارکت متخصصین جهت توسعه زیر ساخت ها اقدام کنیم.
رئیس جهاد کشاورزی استان در ادامه تصریح کرد: نباید تنها به حوزه کتاب پژوهشی و مباحث تئوریک توجه کنیم بلکه باید به حوزه عمل نیز توجه کنیم و به شکل میدانی وارد عرصه شویم.
حسنی مقدم با بیان اینکه ما با بیناد نخبگان استان خواهان همکاری وتعامل هستیم اعلام کرد: ما حاضر به همکاری و تعامل با بنیاد نخبگان استان هستیم ودر این راستا معتقدم باید یک توافقی بین سازمان جهاد کشاورزی استان و بنیاد لرستان منعقد شود و این قرار داد باید مبنای اجرایی و تعهد داشته باشد.
وی در پایان تصریح کرد:از برنامه های کاری وعملی ما توجه به توسعه داروهای گیاهی و گلخانه ای ست و کشورما در شرایط بحرانی اقتصادی قرار دارد که با نظام سلطه دریک نزاع اقتصادی درگیریم، بنابراین بنیاد نخبگان دراین شرایط می تواند با دانش وتحقیق در توسعه این بخش به اقتصاد استان و کشورکمک کند.